Hier kunt u de berichten lezen geplaatst door onze (ex-) leerlingen of zelf een bericht schrijven over uw ervaringen met ons als docent. Heb jij bijles gehad en wil je je ervaring delen? Klik dan hier.

Bart schreef op 27-01-2015 over Harm :
Vorig jaar ben ik begonnen aan een HBO opleiding en scoorde voor mijn wiskunde tentamens niet hoger als een 3. Vorig jaar elke week een avond van anderhalf uur bij Harm gezeten en heb nu al twee hertentamens behaald met een 8! Harm kan zich goed inleven op welk niveau je zit en past zich hierop aan. Hij geeft goed aan waar je op moet letten en wat aandachtspunten zijn. Kortom, Ik raad Harm aan bij die iedereen die wiskunde lessen nodig heeft.

Bob Smits schreef op 19-06-2014 over Harm :
Ik heb nu 1 jaar bijles gehad van Harm en toen ik begon stond ik een 4,3. Dankzij Harm ben ik nu geslaagd met een 7,3 voor wiskunde. Het fijne aan Harm is dat hij rustig blijft en via verschillende manieren ervoor wilt zorgen dat de stof ook daadwerkelijk blijft hangen. Kortom, ik kan Harm aan iedereen aanbevelen die moeite heeft met wiskunde

Regina schreef op 08-09-2013 over Harm :
De afgelopen weken heeft Harm mij goed ondersteund in mijn voorbereidingen voor mijn examen wiskunde. Ik had al enkele jaren geen wiskunde gehad, maar met dank aan zijn geduld en heldere uitleg heb ik het examen toch gehaald. Ik kan Harm sterk aanbevelen.

Thomas van Hooff schreef op 14-06-2013 over Harm :
Afgelopen 1,5 jaar heb ik bijles gehad. Met dank aan Harm ben ik dit jaar gewoon geslaagd!! Hij legt alles lekker rustig uit en als je het niet begrijpt is dat geen probleem, dan legt hij dit nog een keer uit met simpele voorbeelden. Dit is ook iets wat ik niet meer vergeet.

Iza van der Steen schreef op 22-06-2012 over Harm :
Ik heb het afgelopen schooljaar bijles van Harm gehad en hij heeft me goed vooruit geholpen! Hij is heel geduldig en wil alles opnieuw uitleggen tot je het snapt :) Ik ben dus erg tevreden over de bijles.vorige volgende
 

© 2015 | Harm van Deursen