Hier kunt u de berichten lezen geplaatst door onze (ex-) leerlingen of zelf een bericht schrijven over uw ervaringen met ons als docent. Heb jij bijles gehad en wil je je ervaring delen? Klik dan hier.

Flin Scheeve schreef op 06-09-2021 over Harm :
Ik begon met bijlessen van harm ongeveer vier maanden voordat ik mijn eindexamen ging beginnen. ik wist vrijwel niks van wiskunde en het zag er nog al hopeloos uit voor mij. maar samen met harm ben ik aan de slag gegaan met de structuur van wiskunde begrijpen en zorgen dat ik mijn eindexamen kon halen. dit is mij uiteindelijk gelukt met dank aan harm. ik ging eigenlijk van iemand die wiskunde uit de eerste klas begreep naar iemand die een voldoende kon halen op mijn eindexamen. beste bijlesdocent die ik ooit heb gehad.

Irene schreef op 15-01-2018 over Jeffrey :
Momenteel ben ik bezig met mijn examens voor het VMBO-T op het Ster College in Eindhoven. Ik heb sinds ruim een jaar bijles van Jeffrey. Ik vond het altijd vreselijk om bezig te zijn met wiskunde, puur omdat ik het niet begreep. Ik kwam dan ook vaak binnen met veel ongeduld, omdat ik het na mijn gevoel niet snapte. Maar als ik terug kijk op het jaar dat ik nu al bijles heb, is dat al veel minder. Jeffrey is iemand die de tijd voor je neemt, en geduld heeft als je iets niet begrijpt. Hij blijft dingen uitleggen totdat je het echt begrijpt. Ik vind het echt heel fijn om bijles van Jeffrey te krijgen, en leer er dan ook daadwerkelijk echt iets van, wat terug is te zien aan de goede cijfers die ik behaal voor mijn toetsen.

Robin schreef op 26-01-2016 over Jeffrey :
Ik zit in 2 havo en heb heel veel moeite met wiskunde. Jeffrey legt het heel rustig uit waardoor ik het steeds beter begrijp. Het begin van het jaar startte ik met een 5,1 en dat is steeds omhoog gegaan. Het laatste proefwerk haalde ik een 7,4! Ik zou Jeffrey iedereen aanraden!

Monique schreef op 20-11-2015 over Sander :
Sander helpt met veel geduld en op een zeer prettige wijze onze dochter met rekenen. Zijn hulp heeft er toe bijgedragen dat haar niveau gestegen is en dat ze plezier in rekenen houdt. Daarom raad ik Sander aan voor kinderen die moeite hebben met rekenen.

Frederique schreef op 20-11-2015 over Sander :
Ik heb altijd al veel moeite gehad met wiskunde, daarom begon ik in mijn 2e leerjaar op de middelbare school met wiskunde bijles van Sander. Ik had vaak onvoldoendes voor mijn wiskunde proefwerken of SO's. Met hulp van Sander haalde ik betere punten en maakte ik beter mijn huiswerk. Een uurtje of 2 uurtjes in de week zaten we wiskunde te maken. Sander wilde altijd graag helpen en zijn werk goed doen, dus als ik het de 1e keer niet snapte dan legde die het nog een keer uit op een andere manier zo dat ik de stof wel ging snappen. Met de hulp van Sander had ik altijd mijn huiswerk af en kon ik me goed voorbereiden voor de wiskunde proefwerken. Sander legt alles lekker rustig uit en heeft veel geduld. Uiteindelijk ben ik dan ook geslaagd met een 9,4 voor mijn wiskunde examen! Kortom ik kan Sander aan iedereen aanbevelen die moeite heeft met wiskunde/rekenen.volgende
 

© 2015 | Harm van Deursen